Зареждане

Gustafsson не е фен на Jones, смята го за разглезен

Gustafsson не е фен на Jones, смята го за разглезен
Публикувано на: Септември 12, 2013 в 14:00 ч

Jon Jones няма нищо против опонента си в UFC 165, Alexander Gustafsson. Но изглежда от другата страна не е съвсем същото.

При последното си изказване Jones само заяви, че двамата са на съвсем различни нива. "The Mauler" обаче даде по-остър коментар за шампиона.
 
"Той е малко разглезено дете в тяло на възрастен. Много незряло момче в тяло на голям. Това е Jones. Не съм му фен, ако мога така да се изразя.

Аз съм професионалист и уважавам Jones като боец. Не са много бойците, които могат да направят това, което той е направил, затова заслужава уважение. Но като човек и като модел на поведения, не съм му фен, не искам да имам лоши чувства, когато се срещнем. Никога не трябва да се биеш с емоции, защото така губиш фокус и губиш срещата.

Аз ще спечеля. Няма нищо друго пред мен. Не съм в настроение да изляза и да направя просто добра среща. Ще спечеля и толкова."

Това е първото изказване на Gustafsson, в което тонът е малко по-остър от обичайния за него преди двубои. Дали това се дължи на увереност или на прикрито притеснение? Как мислите?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес