Зареждане

GSP за Sage Northcutt: 'Той притежава таланта да бъде велик'

GSP за Sage Northcutt: 'Той притежава таланта да бъде велик'
Публикувано на: Декември 7, 2015 в 12:00 ч

Когато се разчу новината, че UFC сензация, Sage "Super" Northcutt, се е  отправила към Канада, за да тренира с Georges St-Pierre и екипа на Tristar, в съзнанието ни веднага се появи аналогия, че той ще е по-младата версия на GSP, но в леката категория.

GSP наскоро говори пред MMA Hour за Northcutt:

"Той е много добър", каза St-Pierre. "Той е много добър спортист, безспорно притежава вроден талант.  Той е техничен, обграден е от велики спортисти, от баща му, а и има опит в каратето. Мисля, че той може да стане наистина велик. Има голямо бъдеще,  стриктен е, тренира много. Той е и много горд човек, което според мен е важно. Той е много силен и според мен от него ще излезе велик боец. "
 
"Sage Northcutt е Sage Northcutt," St-Pierre продължи. "Georges St-Pierre е Georges St-Pierre. Аз съм добър в това, което правя, той е добър в това, което той прави. Ние сме различни хора. "

Очевидно е, че GSP няма лоши чувства по отношение Northcutt, а ние само можем да предполагаме за тренировките и уменията, които  Northcut е получил от Tristar и до колко те са му помогнали да подобри нивото си на боец и по-бързо да достигне целите си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес