Зареждане

GSP: Не се завръщам заради Dana White

GSP: Не се завръщам заради Dana White
Публикувано на: Ноември 30, 2015 в 08:10 ч

Бившият шампион на UFC в средна категория George Saint Pierre бе един от най-обичаните и харесваните бойци на организацията. Той успя да защити девет пъти своята титла и остави дълбока следа в историята на смесените бойни изкуства. Но за жалост след UFC 167 той реши да сложи край на своята професионална кариера.

По-рано днес GSP даде интервю пред цветния коментатор и също бивш боец от UFC Chael Sonnen. GSP обяви, че е можел да вземе съвсем различно решение, ако президентът на UFC Dana White е постъпил по различен начин в определени ситуации.

Доста спекулации и теории има, какво точно се е случило, за да се оттегли един от най-обичаните бойци. За първи път самият той повдига леко завесата на оттеглянето си: 

“Ще ви кажа истината. Целият проблем стана след краят на двубоя ми с Johny Hendricks. Ако това не се бе случило със сигурност до сега да се бях върнал в Октагона. Щях да дам на Hendricks реванш."

Според “Rush”, който е бил зашит още в съблекалнята след края на двубоя, той е направил опит да присъства на пресконференцията след двубоя, но не е бил допуснат от служители на компанията.

“Попитах ги защо нямам право да присъствам? Краткият отговор беше: Нямаш право, това са инструкциите, трябва да си спокоен. Тогава осъзнах, че нещо странно се случва в UFC. Това беше нощта на 16 ноември, 2013 г."

Според вас, какво се е случило, за да не се допусне шампионът на пресконференцията?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес