Зареждане

Greg Jackson: Jones все още преминава изпитания, GSP вече ги издържа

Greg Jackson: Jones все още преминава изпитания, GSP вече ги издържа
Публикувано на: Март 30, 2012 в 15:28 ч

Greg Jackson, главен треньор в Winkeljohn MMA школата в Ню Мексико, е един от хората които стоят зад успехите на двама от най-добрите бойци в света - шампионите от UFC Jon Jones и Georges St. Pierre.

Jones направи страхотна кариера през 2011-та година като взе титлата и я защити два пъти срещу едни от най-силните бойци в организацията.

St. Pierre от дълго време държи титлата в полу-средната категория и премина през цялата категория два пъти като победи най-добрите там и има шест поредни защитит на титлата.

"И двамата са страхотни. Jon е все още млад, все още се проверяват уменяита му. Има няколко защити на титлата, но все още има изпитания пред него, но аз съм силно убеден, че ще премине всички тестове. GSP премина вече тези тестове. Той държи титлата от дълго време и винаги е бил лидер. Той е човекът, от когото много други се учат. Дори други шампиони могат да се поучат от него, като например Carlos Condit, той сега е временен шампион, той също е наше момче, така че всички се учим от примера на Goerge да бъдем искрени и да държим хората, които са от началото с нас, близко и да бъдем лоялни. Постоянно учим нови неща, но Georges ни води по пътя."

Да имаш един шампион в полу-средната категория явно не е достатъчно, затова и в отбора му е временния шампион в категорията, Carlos Condit.

"The Natural Born Killer" ще се изправи срещу "Rush" по-късно тази година, вероятно в UFC 154 в Монтреал за уеднкавяване на титлите. JOnes от друга страна пък ще се изправи срещу бившия си съотборник и тренировъчен партньор Rashad Evans в UFC 145 на 21-ви април.

При такъв отбор с толкова много лъвове, изглежда Georgest St. Pierre е най-влиятелния.

Някой може ли да не се съгласи?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес