Зареждане

Greg Jackson: GSP е твърде умен за номерцата на Nick Diaz

Greg Jackson: GSP е твърде умен за номерцата на Nick Diaz
Публикувано на: Март 12, 2013 в 18:35 ч

Всепризнатият стратег и треньор по смесени бойни изкуства (ММА), Greg Jackson сподели мнението си за предстоящия двубой в UFC 158 между Georges St. Pierre и Nick Diaz, който ще се проведе този уикенд в Канада.
 
"Не мисля само така, защото Georges е толкова умен. Винаги съм го казвал, но не мисля, че хората осъзнават колко умен е той. Той разбира играта изключително добре. Дори, ако полудее, той ще има нужния контрол върху себе си. Той е извънредно умен. Мисля, че ще е твърде умен и за това.
 
Nick Diaz е боец, харесвам го, защото е един от малкото бойци, които може да накара опонентите си да играят неговата игра. Той го прави по умен начин. Притиска съперниците си в клетката и ги засипва с удари. Ако го съборите, ще трябва да се справите с добрите му умения на земя. Той започва да се подиграва с теб. Опитва се да накърни мъжествеността ти, така че да се вбесиш, така че да започнеш да играеш тази игра. Той е много умел в това, което прави. Той е много, много  умен, но ако се държиш на дистанция от тези неща, ако контролираш тези елементи, имаш голям шанс за победа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес