Зареждане

Готви се двубой между Sakuraba и Aoki

Готви се двубой между Sakuraba и Aoki
Публикувано на: Май 11, 2012 в 18:40 ч

Kazuhi Sakuraba беше смятан за един от най-добрите бойци на всички времена, но в последно време загуби шест от последните си осем двубоя, а напоследък и получи толкова поражения, че всеки фен би се притеснил за здравето му. "The Gracie Hunter" винаги се е бил в отворена категория срещу противници като Mirko Cro Cop, Igor Vovchanchyn, Quinton Jackson, Wanderlei Silva (3x), Ricardo Arona, Melvin Manhoef и Kevin Randleman. Сега според много слухове неговия противник ще е от доста по-лека категория.

Aoki е загубил само два от последните си дванадесет двубоя - от Eddie Alvarez и Gil Melendez, двама от най-добрите в света.

Смесените бойни изкуства (ММА) не са спорт като голфа, в който старите кучета могат да предизвикат силните на деня и единственото поражение, с което могат да си тръгнат, да е наранено его.

В ММА двамата опоненти се опитват да се наранят. Sakuraba e na 42 години и начина му на живот не е много щадящ черния дроб, а също и се бие професионално от 15 години срещу много по-големи опоненти от него.

Именно заради това, може би е добра идея този двубой да не се провежда.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес