Зареждане

Gilbert Melendez се мести в категория 'перо'

Gilbert Melendez се мести в категория 'перо'
Публикувано на: Януари 24, 2017 в 18:00 ч
 
Бившият шампион на Strikeforce в лека категория Gilbert Melendez не може да каже, че представянето му в UFC е особено успешно.


Melendez загуби четири от общо петте си двубоя в UFC, не успявайки да повтори успехите, които той имаше преди да подпише с организацията.

През юли той претърпя поражение и от Edson Barboza, като мнозина очакваха той да обяви край на кариерата си.

Сега обаче Melendez заяви, че планира да продължи да се бие, при това - в нова категория.

“Докато не си уредя мач на 66 килограма, не мога да потвърдя, че ще сляза надолу в категорията, но да - това е целта ми в момента. Опитвам се да сваля тегло. Разчитам на диета, с която да загубя мазнините около корема си и да достигна пълния потенциал на тялото си. Щом достигна до тази точка, ще мога да направя този скок и да взема това голямо решение за мен. Това е моята цел - да достигна 66 килограма. Върху това работя”.

Той призна, че все още не е обсъдил с UFC плановете си да се бие в категория “перо” на компанията.

“Все още не съм разговарял с тях. Но това е желанието ми. Опитвам се да се подготвя както физически, така и психически. Мисля, че скоро ще достигна желаната от мен точка. Искам да докажа, че съм един от най-коравите в дивизията. Искам да се изправя срещу опонент, който да иска да се бие с мен, а не само да бяга. Желанието ми е да осъществя един последен поход към титлата”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес