Зареждане

Gaethje оглежда Eddie Alvarez, след като победи "малката ку*ка" Johnson

Gaethje оглежда Eddie Alvarez, след като победи "малката ку*ка" Johnson
Публикувано на: Юли 11, 2017 в 08:30 ч
 
Justin Gaethje направи невероятно зрелищен дебют за UFC през изминалия петък (7 юли, 2017г.) в TUF 25 Finale в Лас Вегас, където повали Michael Johnson в битка, която може да претендира за приза "Битка на годината".
 
В битка, в която и двамата бойци кръстосваха ринга и разменяха удари непрекъснато, Gaethje успя да преодолее ранната буря на Johnson, за да се върне с опустошителни удари, които в крайна сметка оставиха "The Menace" на земята в края на втория рунд.
 
Според Gaethje, Johnson няма кой да обвинява, а само себе си, след като сам се е забил в дупката с всичките си празни приказки и нападки преди битката, само за да разбере, че ще бъде нокаутиран след като звънецът прозвучи.
 
"Да, имам респект към неговата твърдост. Но той изкопа дупка. Той не искаше да излезе там, изглеждайки като най-голямата ку*ка в света, така че той направи така, че да изглежда като най-малката ку*ка в света", заяви Gaethje за The MMA Hour.
 
Сега, "The Highlight" - който е по-богат с 100, 000 долара след представянето си - се е насочил към още един от отбора на "The Manace", тъй като Gaethje разкри, че ще се радва на възможността да победи или да бъде победен от бившият шампион в лека категория Eddie Alvarez.
 
"Кой е пред мен? Искам да вървя напред. Eddie Avarez е пред мен. Искам да се бия с най-добрите в света. Аз съм огромен фен на Eddie Alvarez и нищо няма да ме направи по-щастлив, отколкото да го предизвикам и да го победя или той да ме победи", завърши бившия шампион на WSOF.
 
Заинтересовани ли се?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес