Зареждане

Frank Mir: UFC нараниха чувствата ми

Frank Mir: UFC нараниха чувствата ми
Публикувано на: Април 26, 2017 в 14:25 ч
 
Бившият шампион на UFC в тежка категория заяви, че чувствата му са били наранени, откакто компанията промени собствеността си и премина в ръцете на WME / IMG.


В момента Mir изтърпява наложено наказание за употреба на допинг, като той призна, че отношенията му с Dana White и UFC като цяло са стигнали дъното.

“Чувствата ми са наранени, да. Ако това е, което питате. Вече не се чувствам по същия начин относно компанията, както преди години. Виждайки някои неща, които се случват, се питам - “уау, ако Lorenzo все още бе в офиса, а Dana имаше пълен контрол, а не бе просто малък акционер, дали това щеше да се случи?”

“Нямам идея, дали това е същата компания, с която започнах преди 15 години”, добави Mir.

“За щастие, имах достатъчно успешна кариера, за да разполагам с достатъчно пари, за да се боря с всичко това. Но какво да кажем за момчетата, които нямат тази възможност? Какво става, ако едно от тях е несправедливо обвинено в употреба на допинг или е взело нещо от добавките, без да знае за това? Откъде подобен човек да намери пари, за да си търси правата и да се бори с това? Искам да зная какво точно се случи с мен, най-вече - заради моето семейство и заради мен самия”, каза още боецът.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес