Зареждане

Forrest Griffin ще оперира рамото си

Forrest Griffin ще оперира рамото си
Публикувано на: Май 27, 2010 в 21:20 ч

Бившият шампион в полу-тежката категория на UFC, Forrest Griffin ще се подложи на малка операция, за да оправи рамото си, което му попречи да излезе срещу Antonio Rogerio Nogueira в състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC 114, което ще се проведе в събота.

"Той ще започне физиотерапия до шест седмици и няма да може да тренира за около 12 седмици," каза мениджърът на Griffin, Jimmy Gifford. "Не сме сигурни кога ще се върне, но вероятно ще е през октомври, а може и в края на септември... Има моменти когато боеца трябва да си каже 'Аз съм професионалист. Искам да се посъстезавам още. Трябва да остана здрав.' Но му беше много тежко да се откаже от двубоя."

"Обикновено от UFC правят състезание през ноември и след това през декември във Vegas," каза Gifford. "Ние сигурно ще се включим през ноември или декември, когато състезанията са в САЩ. Той не обича да пътува и му харесва да се бие в Las Vegas."

Griffin (17-6) записа победа след двете си поредни загуби от Rashad Evans и Anderson Silva, със съдийско решение срещу Tito Ortiz през ноември.

forrest griffin ufc mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес