Зареждане

Feijao: Silva въобще не се пести откъм ритници

Feijao: Silva въобще не се пести откъм ритници
Публикувано на: Януари 12, 2015 в 09:42 ч

Rafael Cavalcante наскоро даде коментар за съотборника си, Anderson Silva и разкри че "The Spider" изобщо не се пести откъм удари с краката. Бившият шампион в момента се подготвя за двубой на 31 януари срещу Nick Diaz в UFC 183.
 
"Тъкмо се върнах от контузия и ме мачкат по време на тренировки," шегува се Cavalcante. "Anderson тренира упорито, много съм впечатлен. Той е отдаден и иска да донесе победа на своя отбор.

Искаше ми се да е малко разколебан в ударите си с крака, защото той ме рита... рита ме силно. По-голям е от мен, затова обикновено отнасям доста ритници, когато се опитам да скъся дистанцията. Удря много силно, слава Богу.

Diaz е корав боец. Голем фен съм му, но се съмнявам, че ще може да издържи на Anderson в стойка. Сигурно ще промени стила си, ще се опита да играе повече граплинг. Да скъси дистанцията и да отбележи събаряне. Anderson има много повече умения от него в играта в стойка.

Nick Diaz е смел боец, но ако се опита да избегне ударите и тръгне за събаряне, Anderson има фантастична игра на земята. Той може да се бори с всеки, но не е лесно да бъде съборен.

Предполагам, че двубоят ще бъде дълъг. Nick Diaz има добро кардио, но мисля че Anderson ще го нокаутира в четвъртия рунд."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес