Зареждане

Fedor отговаря на нападките на Brett Rogers

Fedor отговаря на нападките на Brett Rogers
Публикувано на: Септември 7, 2009 в 18:50 ч

Безспорния ММА шампион Fedor Emelianenko беше свикнал от години съперниците му да казват за него, че няма слаби страни. Но предстоящия опонент Brett Rogers не демонстрира никакво уважение и се опитва да посочва слабости в играта на руснака, като например заяви, че ударите му са немарливи.

Fedor Emelianenko, който е познат със своята скромност и смиреност, никога не се въвлича в размяна на нападки. По въпроса за своите "немарливи удари" той избра да отстъпи пред Brett Rogers.

"Ако той казва това, значи е така", споделя Fedor Emelianenko пред сайта Sportbox.ru. "Той вероятно знае най-добре. Нека го оставим да се възползва от това, а аз ще си върша моята работа".

Работата на Fedor Emelianenko включва тежки тренировки в условия на високо надморско равнище в руската част на Кавказките планини. Бившия дългогодишен шампион на PRIDE в тежката категория смята, че издържливостта, скоростта и правилното движение ще са ключът към победа срещу Brett Rogers.

"Ще направя няколко тренировки в Санкт Петербург, в Стари Оскол и на голяма височина в Кавказките планини", заяви Fedor Emelianenko. "Ще тренирам отделно играта на земя и в стойка. По-късно ще комбинирам двете и ще правя тонове спаринг. Също така ще тичам много. Трябва да работя за издържливост и да тренирам бързо движение. Повтарям, че опонентът ми е много бърз. Така че аз трябва да съм още по-бърз. Трябва или да удрям пръв или да се движа така, че той да няма шанс да набере инерция в боя".

Fedor Emelianenko не е притеснен от факта, че ще се бие в клетка за първи път в своята кариера.

"За мен няма толкова много разлика. Да, съществуват разлики, но за мен е без значение. Не се страхувам да бъда пресиран, така че дори да бъда натиснат към клетката, знам какво да направя".

Междудругото датата на двубоя бе обявена в предаването "ММА Live" по телевизионния гигант ESPN - срещата ще се състои на 10 октомври в Ню Джърси.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес