Зареждане

Fedor Emelianenko победи Brett Rogers с TKO

Fedor Emelianenko победи Brett Rogers с TKO
Публикувано на: Ноември 8, 2009 в 05:37 ч

Резултатите от състезанието по смесени бойни изкуства (MMA), Strikeforce / M-1 Global: Fedor vs. Rogers, което се проведе на 7-ми ноември (събота) в Sears Centre Arena, Hoffman Estates, Illinois.
 

 

В основното събитие за вечерта, Fedor Emelianenko победи Brett Rogers с TKO, в зрелищен двубой при страхотна атмосфера.

 

Още в началото на първия рунд, Fedor получи страшен удар право в лицето от Rodgers, в следствие на което носът му започна да кърви силно. Fedor опита да събори на земята Rogers, но неуспешно. След серия от силни удари с ръце, Rogers бе притиснат до мрежата, но съумя да се отскубне, получавайки удар с дясната ръка от  Fedor. Чрез силни удари в главата, Fedor успя да разбалансира Rogers. През цялото време, кръвта постоянно се стичаше по лицето на Fedor. В самия край на рунда, Rogers бе в доминираща позиция и нанасяше удар след удар по главата на руснака, но Fedor успя да се измъкне и да заеме доминираща позиция. Emelianenko опита да приложи на Rogers армбар, но не успя. След това, Fedor опита да приложи arm triangle на Rogers. И този път Rogers се измъкна. Получи се един страхотен и динамичен рунд.

 

След този рунд, отсъжданията на съдиите бяха:

 

Jordan Breen отсъди 10-9 Fedor
TJ De Santis отсъди 10-9 Rogers
Mike Fridley отсъди 10-9 Fedor

 

Втория рунд, бе не по-малко зрелищен от първия. Fedor успя чрез страхотно движение на главата да избегне удар с лявата ръка на Rogers. Двамата бяха в клинч, когато Rogers нанесе удар с коляно в тялото на Fedor, последван от няколко удара с ръце, отново в централната зона на тялото на руснака. Fedor успя да се измъкне, след което започна да нанася серия от силни удари към главата на добре прикрилия се с ръце Rogers. The Grim продължи да натиска Fedor към мрежата, но това продължи още съвсем кратко. Fedor успя да се измъкне и сложи край на този двубой чрез страхотен удар с дясната ръка (кука), нокаутирайки Rogers в 1:48 на рунд 2. Fedor победи чрез TKO Brett Rogers.

 

"Чуствам се добре", каза Fedor веднага след двубоя. "Най-важното е, човек да не е нервен, да отдели известно време от първия рунд, за да открие слабите места на противника си, след което да се възползва."

 

По отношение на получения удар в носа, Fedor заяви: "Нищо сериозно. Случват се подобни работи в смесените бойни изкуства. Очаквах тази атака, но по някакъв начин ми убегна. По време на двубоя, нямаше опасни ситуации. Brett е много сериозен, много силен противник, но в първия рунд, той се представи по начина, по който смятахме че ще се представи, като до края, продължи все така."

 

Fedor изказа своята искрена благодарност,  към всички ММА фенове по света, които го подкрепят, както и към неговите сънародници и всички православни християни в родината му Русия.

 

Rogers от своя страна заяви, че се чувства ужасно от това, че е загубил битка, която е имал шанса да спечели, но за това пък се надява, някой ден да има отново възможността да се изправи в двубой срещу Fedor.

 

"Мразя това", заяви Rogers. "Завърнах се по-силен от когато и да било. Ако той (Fedor) е съгласен за още един двубой, аз с удоволствие ще приема. Тогава разликата ще е в това, че ще излезна два пъти по-агресивен от сега."

 

 

Всички резултати:

 

Christian Uflacker победи Jonatas Novaes със съдийско решение, с общ резултат  29-26 и 30-25 (два пъти).

Nate Moore победи Louis Taylor чрез събмишън в 3:24 на Рунд 2.
Shamar Bailey победи John Kolosci със съдийско решение, като и тримата съдии дадоха общ резултат 29-27 за Shamar Bailey.

Jeff Curran победи Dustin Neace чрез събмишън (Rib Injury) в 1:39 на Рунд 1.
Marloes Coenen победи Roxanne Modafferi чрез събмишън (армбар) в 1:05 на Рунд 1.

Fabricio Werdum победи Antonio Silva със съдийско решение, като и тримата съдии дадоха общ резултат 29-28 за Fabricio Werdum.

Gegard Mousasi победи Rameau Thierry Sokoudjou с TKO в 3:43 на Рунд 2.

Jake Shields победи Jason "Mayhem" Miller със съдийско решение и резултат 48-47 и 49-46 (два пъти).
Fedor Emelianenko победи Brett Rogers с TKO (Punches) в 1:48 на Рунд 2.

Двубоя между Mark Miller и Deray Davis бе отменен.

Очаквайте повече новини от Strikeforce / M-1 Global: Fedor vs. Rogers, тук на сайта.

Моля, коментари относно двубоя Fedor Emelianenko vs. Brett Rogers давайте и в официалната тема за това, тук:

https://mma.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=557

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес