Зареждане

Fabricio Werdum срещу Mike Russow в Бразилия

Fabricio Werdum срещу Mike Russow в Бразилия
Публикувано на: Март 10, 2012 в 15:00 ч

Още един голям сблъсък в тежката категория ни предстои тази година, след като стана ясно, че Fabricio Werdum се очаква да излезе срещу Mike Russow в следващото състезание на UFC в Бразилия. Това най-вероятно ще е UFC 147, което ще се проведе на все още необявено място в Сао Пауло.

Werdum (15-5-1) успешно се завърна в UFC, след като победи Roy Nelson със съдийско решение в UFC 143 през февруари. Werdum се състезава за UFC в интервала 2007-2008-ма, като записа 2 победи и 2 загуби. След това той се премести в Strikeforce, където отбеляза най-голямата си победа в кариерата, побеждавайки Fedor Emalianenko. След като загуби от Alistair Overeem в турнира Heavyweight Grand Prix, Werdum подписа с UFC. Това ще бъде първия двубой на бразилеца пред родна публика, откакто той започна двубоите си в PRIDE през 2004-та.

Russow (15-1-1) е PRIDE ветеран. Неговата единствена загуба е в единствения му двубой в PRIDE, където губи от Sergei Kharitonov. Откакто се включва в UFC през 2008-ма, Russow е с четири поредни победи над имена като Todd Duffee и Jon-Olav Einemo.

Състезанието се очаква да се състои на 16-ти юни и да включва двубой между шампиона в средната категроия Anderson Silva и претендента Chael Sonnen. Тогава ще се срещнат и двамата треньори в риалити шоутпо The Ultimate Fighter: Brazil - Vitor Belfort и Wanderlei Silva.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес