Зареждане

Fabricio Werdum предрича нокаут над Alistair Overeem в UFC 213

Fabricio Werdum предрича нокаут над Alistair Overeem в UFC 213
Публикувано на: Юли 8, 2017 в 10:08 ч

Бившият шампион в тежката категория на UFC, Fabricio Werdum се надява отново да насочи вниманието към себе си, когато излезе утре срещу Alistair Overeem в ММА състезанието UFC 213. Събитието ще се предава пряко по Mtel Sport 2, а бразилецът е уверен че ще излезе с атрактивна победа.
 
"Да, определено мисля, че ще се справя много добре в стойка. Тренирам с Rafael Cordeiro от 10 години. Не искам да се хваля, но виждам че съм еволюирал много. Бих се бил с Overeem в стойка - виждам много възможности за нокаут срещу него. Ако имам шанс, ще го сваля и на земята, за да използвам жиу-житцу уменията си. Но ако останем в стойка, няма да е проблем за мен."

Двете легенди вече имат две битки помежду си. Werdum спечели първата среща през 2006-та със събмишън, а Overeem му върна "услугата" със съдийско решение през 2011 в Strikeforce.
 

 
"Първата ни среща мина страхотно. Успях да го заключа. Във втората бях претренирал, прекалих. Имах два отменени двубоя и се задаваше трети. Дори не вярвах, че ще се стигне до него. Не можех да се бия, защото не можех да намеря сили да стоя на крака. Критикуваха ме, че исках да играя в гард, но това бе единствения начин, да се спася."

Ако Werdum успее да победи Overeem при третия им двубой и докаже, че усъвършенства играта си и на 39-годишна възраст, бразилецът може да получи и реванш с настоящия шампион Stipe Miocic до края на годината.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес