Зареждане

Ето как McGregor приема загубата си в UFC 196

Ето как McGregor приема загубата си в UFC 196
Публикувано на: Март 7, 2016 в 08:52 ч
 
Шампионът в категория "перо" Conor McGregor премина през най-голямата загуба в своята кариера този уикенд, когато беше победен във втория рунд на двубоя си в UFC 196 от Nate Diaz.
 
Докато McGregor все още държи титлата в своята категория, която и най-вероятно му предстои да защитава следващия път, както твърди Dana White, последната загуба показва първата му стъпка от непремерената му целеустременост.
 
Дали това ще успее да го промени? Според последния му пост в Instagram, най-вероятно не.
 
"Втурнах се и дадох всичко от себе си. Имах един шанс и пропуснах. Никога няма да се извиня, задето съм сграбчил възможност. Случват се такива неща. Ще приема загубата като мъж. Не е срамна. Няма и да ме промени. Ако някой друг шампион се качи две категории нагоре, за да се бие, да ми кажете. Ако сте изморени от мен, починете си. Като се събудите, пак ще бъда най-добрият. Благодаря на всички за подкрепата, а на тези, които ме оплюват - майната ви. Всичко е част от играта. Брои се. Бил съм в тази позиция много пъти преди, по един или друг начин. Dos Anjos, ти си страхливец! Когато пишеха историята, аз бях там. Ти беше в Twitter. За феновете - никога не се страхувайте от предизвикателствата. Никога не бягайте от провал. Напротив, опънете му се. Nate, ще се видим отново."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес