Зареждане

Eddie Alvarez ще подпише с този, който му даде повече пари

Eddie Alvarez ще подпише с този, който му даде повече пари
Публикувано на: Октомври 19, 2012 в 21:17 ч

Бившия шампион от леката категория на Bellator, Eddie Alvarez, заяви че ще подпише с тази организация, която му предложи най-изгоден договор.

"Трябва да бъда честен с вас. Ще отида там, където дадат най-много за мен. Така ще направя избора си. Ако някой ме съди за това, извинявам се. Имам друг живот, различен от всеки който ме съди, така че отивам там, където ми дадат повече пари.

Вече говорих с Bjorn Rebney. Ще седнем и ще се разберем какво можем да направим заедно. Те много се грижат за мен и винаги са правили това, което са обещавали. Започнахме като малко състезание по ESPN Deportes и се преместихме в Spike. От следващата година Bellator ще бъде сериозно, голямо събитие. Щастлив съм, че съм част от това семейство и работя с тези момчета. Ще видим какво ще стане."


Alvarez приключи с доготова си с Bellator като записа атрактивен нокаут в първия рунд над Patricky "Pitbull" Freire по-рано този месец. Президента на UFC, Dana White заяви апетита си към договор с талантливия страйкър, но как мислите, че ще се развият нещата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес