Зареждане

Ed Soares смята, че Sonnen е прекалил с приказките

Ed Soares смята, че Sonnen е прекалил с приказките
Публикувано на: Юли 11, 2012 в 15:33 ч

Ed Soares, мениджърът на шампиона в средната категория на UFC, Anderson Silva, заяви че претендента Chael Sonnen е добър човек, но е пракалил с приказките преди двубоя на двамата в UFC 148.

"Винаги съм мислил, че Chael е добър човек. Но прекрачи границата. Chael е добър човек, но когато камерите са изключени. Той е стабилен, харесвам го. На моменти преди двубоя обаче ме изкара няколко пъти извън нерви.

Не виждам полза да се говори така за Anderson, за жена му, за Бразилия... да говориш така за цяла една нация или култура няма никаква полза. Не виждам защо го прави. Мисля, че прекрачи границата. Не мисля, че е лош човек обаче. Мисля, че правеше това само за да рекламира повече двубоя си и да го направи възможно най-голям, но прекали. Казвал съм го преди, ще го кажа и сега: никой не обръщаше внимание на Sonnen преди. За съжаление неговия стил не е атрактивен за публиката. Хората започнаха да му обръщат внимание чак когато започна да говори глупости за Anderson. Когато видя, че това работи, той просто го пренесе на следващо ниво.

Anderson веднъж го заключи, втория път победи с технически нокаут. Какво още може да каже Sonnen по случая?"


Sonnen беше поканен на барбекю у Silva след двубоя им миналия уикенд, но не се знае дали поканата все още важи, след като треньорът на американеца смята да обжалва изходя от втория им двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес