Зареждане

Don Frye се възстановява след два месеца в кома

Don Frye се възстановява след два месеца в кома
Публикувано на: Декември 6, 2016 в 12:00 ч
 
Членът на Залата на славата на UFC Don Frye се възстановява след тежкия период в болницата, в който той дори бе поставен в състояние на изкуствена кома.


Frye, който е участник още в първите събития от историята на UFC, се оказа в изкуствена кома, след като внезапно получи кръвоизлив в мозъка.

Ето какво разкри той в шоуто на Ariel Helwani:

“Отидох в болницата заради гърба си, но получих някакъв кръвоизлив в мозъка. Тогава те ме поставиха в изкуствена кома за известно време. След това преживях и пневмония или нещо друго, вече не помня”.

Той призна, че не се е чувствал никак добре, след като е бил събуден от комата, в която е бил в продължение на два месеца и половина.

“Сякаш пред мен се откри изцяло нов свят. Беше ужасно”.

“The Predator” разкри, че през 2013 година вече е бил претърпял една операция на гърба. А сега, след като дълго време е чувствал болки и проблеми в областта на гърба, той най-накрая е решил да провери какво се случва.

“Те погледнаха рентгеновите снимки и видяха, че имам счупване. След това бях получил и бактериална инфекция и имах наистина висока температура. Винаги се потях и не знаех защо. После стана ясно, че треската ми е била в следствие на инфекция в гръбнака”.

И макар 2016 година да бе трудна заради Don Frye, заради здравословните му проблеми и преживяния развод, той разкри, че приемането му в Залата на славата на UFC все пак е осмислило тази ужасна за него година.

“Беше страхотно. Беше наистина страхотно, по-дяволите. Това спаси живота ми. Случи се в точния момент за това”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес