Зареждане

Dillashaw: Определено мисля, че спечелих тази среща

Dillashaw: Определено мисля, че спечелих тази среща
Публикувано на: Януари 19, 2016 в 12:53 ч

В главната среща на събитието UFC Fight Night 81, бившият UFC шампион в категория петел Dominick Cruz успя да си върне титлата, след като победи TJ Dillashaw.

Според съдията Dave Ginsberg Cruz е бил по-убедителния боец и е спечелил първите три рунда, в четвъртия превъзходството е било за TJ Dillashaw, а петия рунд може би отново е за Dillashaw.
Tony Weeks също смята, че победата е за Cruz, но според него той е загубил първия рунд, за сметка на финалните четири, в които е доминирал.
Най-оспорвано остава решението на Sal D'Амато, тъй като според него  Dominick е имал превъзходство единствено във втория рунд. Всички останали са били за Dillashaw.

Тази среща безспорно доведе до доста противоречиви мнения относно справедливостта на съдийското решение.

В пресконференцията след двубоя, Dillashaw призна, че двубоят наистина е бил оспорван, но тспоред него той е истинският победител.

" Dominick  е много добър боец", каза Dillashaw, "Но според мен аз спечелих мача – контролирах ринга и бях по-добрия боец. Да, той направи няколко добри събаряния, но цялостната доминация на двубоя е за мен."

"Ударите му не успяха да ме наранят, не бяха нещо сериозно. Чувствам, че бях по-настъпателния боец и със сигурност трябваше да спечеля – постоянно търсех боя и нанасях удари.“

"Определено чувствам, че спечелих тази битка."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес