Зареждане

Diaz: McGregor трябваше да получи жълт картон и отнемане на точка

Diaz: McGregor трябваше да получи жълт картон и отнемане на точка
Публикувано на: Август 22, 2016 в 15:00 ч
 
Conor McGregor и Nate Diaz сътвориха истинско шоу на UFC 202, но загубилият срещата Diaz не крие, че има претенции по адрес на реферите.


Американецът е на мнение, че McGregor е трябвало да получи жълт картон и отнемане на точка, а причина за това е начинът, по който той е избягвал контакт с опонента си, тичайки по периметъра на Октагона. Според Diaz, “The Notorious” е щял да бъде наказан, ако това е бил двубой от легендарната верига PRIDE в миналото.

“Мисля, че спечелих три рунда срещу два за него. Не смятам, че това подлежи на въпрос”, заяви Diaz, добавяйки: “Очевидно е, че можех да се справя и по-добре, но пак е окей, беше ми платено, разбирате ли? Не мисля, че той направи кой знае какво. Той бяга доста в този мач. Казвал съм го, брат ми също го е казвал от години - също както в PRIDE, той трябваше да получи жълт картон за нещо такова, той бягаше през целия мач. Видяхте ли как го гоних навсякъде? Казвах си, “къде отиваш?” Той беше толкова уплашен да влезе в контакт с мен. Мисля, че трябваше да му отнемат поне точка. Това нямаше да му позволи да спечели мача. Това мисля по въпроса”.

В случай, че реферът John McCarthy бе отсъдил отнемане на точка от актива на McGregor, то двубоят щеше да завърши с равенство.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес