Зареждане

Derrick Lewis ще се завърне, след като си оправи травмите

Derrick Lewis ще се завърне, след като си оправи травмите
Публикувано на: Юни 27, 2017 в 07:39 ч

Derrick Lewis шокира всички в ММА, след като ненадейно реши да се откаже от активната спортна кариера веднага след загубата си от Mark Hunt.

Но в последното си участие в предаването "MMA Hour", боецът призна че е взел решението под моментно напрежение и че е готов да се върне... само че след като си оправи проблемите с гърба, които го тормозят от 2011-та насам.
 
"Ще се опитам да се върна максимално скоро. Ще видим в сряда какво е положението ми с гърба и дали не е прекалено сериозно. Надявам се, че ще се върна до края на годината.

Травмата на атлета бе един от големите проблеми при битката му с Hunt, но въпреки това Lewis направи всичко по силите си, за да се представи добре.
 
"Два дни преди битката имах сериозно възпаление. Надявах се да го преодолея. Ходих на масажи ден преди двубоя, но това влоши нещата. А когато започна битката, аз започнах да се схващам все повече и повече. За втори път ми се случваше по време на двубой. Първия път, когато това се случи, поне успях да спечеля в третия рунд. Нокаутирах опонента си. Но сега в двубоя с Mark Hunt едва можех да се движа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес