Зареждане

Demian Maia се учи от грешките си преди двубоя с Rory MacDonald

Demian Maia се учи от грешките си преди двубоя с Rory MacDonald
Публикувано на: Февруари 20, 2014 в 09:40 ч

Майсторът на събмишъните в полу-средната категория, Demian Maia, сподели настроението си преди двубоя с Rory MacDonald в UFC 170. Двамата ще се срещнат този уикенд в Лас Вегас, а Maia твърди, че е си е взел доста поуки от последната си загуба в Октагона.
 
"Той е един от най-коравите бойци в тази категория и е бил в топ 3 преди последния си двубой. Той също идва след загуба и този двубой е много важен и за двама ни. Има добро жиу-житцу. Това не е най-силното му оръжие, но той е типичния съвременен боец. Има добро жиу-житцу и муай тай, както и борба. Той е от новото поколение. Отличен атлет е. Има много какво да доказва и се радвам, че ще се бия с него. Знам, че победа над него ще ми донесе добра награда. Бия се от много време, не само в ММА, но и в жиу-житцу, така че предполагам опитът ми ще направи разликата в този двубой.

Загубата е ужасна и е още по-зле в UFC. Загубих много позиции в класациите, но научих много неща от грешките си, които ще са ми полезни, ако искам да бъда шампион един ден."

Maia записа три поредни победи над Dong Hyun Kim, Rick Story и Jon Fitch. Тази серия обаче бе прекъсната от Jake Shields, когато двамата се срещнаха в Бразилия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес