Зареждане

De Randamie се извини на Holm за ударите след сирената

De Randamie се извини на Holm за ударите след сирената
Публикувано на: Февруари 13, 2017 в 09:47 ч
 
Germaine de Randamie победи Holly Holm и се превърна в първата шампионка на UFC в категория “перо”.


Холандката спечели сблъсъка на UFC 208, но имаше два случая, които предизвикаха много полемики. Два пъти, след сирената за край на рунда, De Randamie пласира удари в главата на Holm. Тя обаче отнесе единствено устно предупреждение от рефера, но не и отнета точка.

Оказа се така, че именно една точка бе разликата между двете в съдийското решение - 48-47 и при тримата съдии. Нещо, което дава основания на Holly Holm да бъде много ядосана от случая.

Самата De Randamie се извини публично за инцидентите.

“Не съм искала да я удрям след сирената. Бях разгорещена от момента. Извинявам се. Не съм такава”, сподели шампионката.

Дори и да оставим настрана решението на съдията да не отнеме точка на De Randamie, не малко хора смятат, че Holly Holm е трябвало да спечели срещата по точки. Особено с успешно пласирания ритник в трети рунд.

“Беше оспорван мач. Тя успя да ме нацели с ритник в трети рунд. Беше оспорвано, но аз дойдох тук да се бия, а тя не искаше да се бие с мен. Надявах се, че тя ще иска да се бием. Тя е страхотен шампион и аз я уважавам, но аз предпочитам да се бия. Не съм по клинчовете”.

Очаква се сега тя да се изправи срещу бразилската машина Cris Cyborg, като холандката довери, че е готова за това предизвикателство. Но не и преди да оперира ръката си.

“Моето желание е да се бия с всички. Ако Cris Cyborg е тази, срещу която трябва да се бия, ще го направя. Но сега трябва да оперирам ръката си. Ще претърпя операция, а след това ще видим”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес