Зареждане

Dana White: Време е на B.J. Penn да се оттегли

Dana White: Време е на B.J. Penn да се оттегли
Публикувано на: Декември 9, 2012 в 12:48 ч
 
Близо 14 месеца, B.J. Penn бе в активна почивка и бе спрял изцяло спортна кариера на професионален боец. Вчера вечерта Penn направи своето завръщане в Октагона срещу Rory MacDonald в ММА състезанието UFC on FOX 5. Но за жалост на хаваеца, той бе буквално унищожен от младия Rory, въпреки всички закани на Penn. Канадецът доминираше изцяло и трите рунда от двубоя и спечели битката със единодушно съдийско решение.

След края на двубоя, президентът на UFC Dana White заяви, че времето на Penn е отминало и е по-добре да се оттегли:

"BJ не каза нищо на пресконференцията за бъдещите му планове, но е доста вероятно да се оттегли. Нямам нищо против да го направ. Направи опит да се завърне в голямата игра, все още има пламъкът в очите му. Към него изпитвам само уважени, но това хлапе Rory изглеждаше толкова добре тази вечер. Показа страхотна форма. Ударите по тялото, които нанесе на BJ бяха унищожителни. Рядко се виждат такива удари в ММА. Надигра тотално BJ.
 
От друга страна BJ е изключителен войн. Никога не се предава, никога не спира, каквото и да се случи. Имали сме добрите и лошите моменти с него, но го уважавам изключително много. Но искам да се оттегли, не искам да го гледам повече така. Има предостатъчно пари, страхотно семейство. Няма какво да доказва вече в спорта, а всеки го обича и му се възхищава. Чухте залата днес как реагира, когато излезе. Искам да се оттегли. "

Припомняме, че Penn е спечелил само един двубой от последните си шест, когато нокаутира Matt Hughes през 2010г. в ММА състезанието UFC 123. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес