Зареждане

Dana White: Rampage се държи като бебе

Dana White: Rampage се държи като бебе
Публикувано на: Септември 25, 2009 в 10:00 ч

Президента на UFC, Dana White, вчера гостува в шоуто на Carmichael Dave за да отговори на казаното от Quinton "Rampage" Jackson във вторник, че "приключва с битките" за да се отдаде изцяло на бъдещата си филмова кариера. White заяви, че популярният бивш шампион в полу-тежка категория се "държи като бебе", но е свободен да прави каквото си поиска.

 

 

Ето и точните думи на White:

 

"Rampage е голям човек. В момента обаче се държи точно като бебе. Въпреки това, той е голям и олегнал човек. Ако иска да бъде във филмовия бизнес, то тогава Rampage, пожелавам ти успех, пич. Надявам се да се утвърди в новото си поприще, като не искам да съм саркастичен... Надявам се това нещо с филмите, да работи за него. Ако това е, което той наистина желае, усеща и мисли за негова кариера, то тогава му пожелавам, целия късмет на света!

 

Rampage е наш приятел. Ние наистина го харесваме. Няма да навлизам в спор, кой какво направил за кого и всичките тези глупости. Направили сме много за него и да, той беше сред нас и се биеше. Момчетата, които идват тук, те са бойци. Това е което правят. Ние им предоставяме двубои и те се бият. По този начин, те си изкарват парите и ние си изкарваме парите. Така стават нещата.

 

В момента съм толкова ядосан! Мислил си бил, че се опитвам да му проваля филмовата кариера. Той е голям човек. Свободен е да прави, каквото си поиска!"
 

ММА България - UFC новини

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес