Зареждане

Dana White охлади мераците на Amanda Nunes

Dana White охлади мераците на Amanda Nunes
Публикувано на: Януари 30, 2017 в 16:00 ч
 
Шампионката на UFC в категория “петел” Amanda Nunes не крие желанието си да държи поясите от две различни дивизии, като тя ясно визира новосъздадената категория “перо”.


Holly Holm и Germaine de Randamiе ще се бият за новия пояс на UFC 208, а Amanda Nunes вече си пожела двубой срещу победителката от сблъсъка.

“Conor McGregor го направи и всички бяха развълнувани. Мисля, че те ще се вълнуват и когато аз го направя. Искам повече предизвикателства в кариерата си. Зная, че мога да бъда шампион и в тази категория. Надявам се, че Dana White ще ми предостави тази възможност Ще му покажа, че съм истински шампион”, закани се “Leoa”.

Самият Dana White обаче охлади мераците на Nunes.

“Натисни спирачките”, обърна се той към Nunes.

“Нека тя първо защити титлата си. Знаете какво имам предвид, нали? Нека първо защити титлата си. Тя все още не го е правила. В днешно време всички искат да скачат, но ние трябва да започнем да натискаме спирачките”.
 

Явно обаче Dana White забрави, че "Leoa" вече защити титлата си веднъж, разбивайки Ronda Rousey за по-малко от минута на UFC 207.

Очаква се в следващия си двубой Nunes да се изправи срещу Valentina Shevchenko, която победи Julianna Pena през уикенда.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес