Зареждане

Dana White: "Не аз унищожих Pride"

Dana White: "Не аз унищожих Pride"
Публикувано на: Февруари 24, 2012 в 16:01 ч

pride mma bulgaria

 

Със завръщането на американската ММА организацията UFC в Япония на 25-ти февруари за състезанието по смесени бойни изкуства UFC 144, много фенове си припомнят славните времена на PRIDE. Японският турнир ще остане завинаги в сърцата на феновете, които тайно се надяват от UFC да дадат втори шанс на PRIDE FC или поне едно последно състезание.

Но от човека от когото зависи всичко това Dana White, заяви кратко и ясно:

"Съжалявам, но не.".

Странно решение от страна на президента на UFC, като се има предвид японските бойци, които се бият при него: Takanori Gomi, Yushin Okami, Yoshihiro Akiyama, Hatsu Hioki, Norifumi Yamamoto, Riki Fukuda, Takeya Mizugaki и Issei Tamura.

Също така звездите от PRIDE: Quinton Jackson и Mark Hunt, двама бойци, които изградиха своето име в Япония.

Но ето и самите доводите на White, заради които няма да има никога вече PRIDE FC:

"Няма как да стане отново. Опитахме с PRIDE, но нищо не стана. И нека хората да разберат, че не аз заличих PRIDE като организация. Това твърдение е абсолютно невярно. PRIDE е единствената организация която съм уважавал и гледал двубоите и. Единственото което изпитвам към PRIDE е дълбок респект. Но сега UFC се завърна в Япония и ще донесе блясъка, които носеше PRIDE. Ще остане в историята като страхотна организация с страховити двубой, но вече няма да има турнир от серията PRIDE.".

Какво мислите, бойци? Прав ли е White, че стриктно следва да налага UFC навсякъде или трябва да почете PRIDE с един последен турнир?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес