Зареждане

Dana White: Jon Jones нямаше нужда от този допинг

Dana White: Jon Jones нямаше нужда от този допинг
Публикувано на: Август 26, 2017 в 06:00 ч

По-рано тази седмица стана ясно, че шампионът в полутежката категория, Jon Jones отново е дал положителен допинг тест. Този път става въпрос за тест, проведен в деня на двубоя му с Daniel Cormier в UFC 214, който той спечели в третия рунд с нокаут.

Президентът на UFC, Dana White все още не може да проумее защо му е било на "Bones" да се забърква в това.
 
"Не мога да го повярвам. Все още не мога. Сега той ще трябва да бъде мине през всичко отново и ще видим какво ще се случи след това. Но да... положението е лошо.

Чух, че този стероид, който той е взимал се изчиствал от организма за два дни. Така разбрах. Не знам достатъчно по темата, но така ми казаха. Трябва да помисли от кой е приемал съвети. Защото ако е взел стероида, надали сам е решил да го направи и се е снабдил с него. Някой му го е дал."

Jones е считан за най-добрият боец в полутежката категория на всички времена, а може би и най-добрият боец изобщо, но явно дисциплината му извън Октагона много му пречи.

White е съгласен с това, смятайки че боецът не е имал нужда от какъвто и да е допинг.
 
"Това е лудост. Той нямаше нужда от тези стероиди. Но познайте какво? Хората нямат нужда от кокаин, нямат нужда от това, от онова. Но го взимат въпреки всичко. Всеки си има причина за това. Jon Jones е един от най-талантливите бойци, които съм срещал, а може би е и най-талантливият, който съм срещал."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес