Зареждане

Dana White: GSP няма да се завърне отново в действие

Dana White: GSP няма да се завърне отново в действие
Публикувано на: Ноември 20, 2015 в 08:04 ч

Много фенове и анализатори спекулират с датата за завръщането на една от най-големите звезди на UFC, а именно  Georges St. Pierre .

В скорошно видео публикувано в Интернет видяхме, че St. Pierre тренира с боксовия треньор Freddie Roach и много хора видяха в това повод за радост, че скоро може да видим бойния атлет отново в действие. След това на пресконференция, един от най-приближените му приятели - Rory MacDonald заяви, че  GSP ще се завърне за супер-двубой, за който феновете отдавна мечтаят. А за капак на всичко Freddie Roach заяви, че скоро ще направят пробен лагер с St. Pierrе, за да преценят дали ще се завърне към професионалния спорт или не.

Но президентът на UFC и бивш работодател на GSP Dana White е на коренно различно мнение:

“Силно се съмнявам, че GSP ще се върне при нас. Измина прекалено много време, а това момче има купища пари. Повярвайте ми, никой не прави шест седмичен тренировъчен лагер, за да разбере дали все още усеща устрем да се бие или не. Или го имаш и си уверен в това, или не го правиш.

Типичен пример за това е Robbie Lawler. Сами виждате блясъка в очите му, той иска още и още победи. Тренира всеки ден като животно. Това чувство гори в теб и си готов на всичко, за да успееш.

За нас ще бъде страхотно, ако Georges St-Pierre се завърне. Той е страхотен човек и атлет, но да си говорим за неговото завръщане само, за да си намираме приказка е лудост.

За да бъдеш шампион при нас трябва да си изключително мотивиран, а GSP не е."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес