Зареждане

Dana White е истинската звезда на UFC

Dana White е истинската звезда на UFC
Публикувано на: Юли 25, 2016 в 09:08 ч
 
След като UFC бе продаден за сумата от 4 милиарда долара на компанията WME-IMG, бе напълно ясно, че ще последват и много промени в нейната структура.


Един важен детайл обаче няма да претърпи промяна, а именно - оставането на Dana White на президентския пост на компанията. White подписа петгодишен договор с UFC, който ще му позволи да прибира и по девет процента от годишните приходи на организацията.

Един от основателите на UFC Campbell McLaren сподели мнение, че въпреки наличието на имена от калибъра на Ronda Rousey и Conor McGregor, истинската звезда на UFC е именно Dana White, защото той е движещата сила зад успеха на компанията.

“Кой е истинската звезда на UFC? Дали е Ronda, Conor или Dana? Знаете ли, трябва да кажа, че това е Dana. При него няма еднопосочно мнение - или го обичаш, или го мразиш. Той е лицето, сърцето и душата на UFC. Той разбира бойците и разбира феновете. Поради това и феновете асоциират UFC с него. Не мога да си представя, че е възможно него да го няма тук в бъдеще”.

На този етап не е ясно, какво ще се случи след изтичането на петгодишния договор на Dana White с UFC и дали той ще бъде заменен от друга водеща фигура. Засега обаче е гарантирано, че той ще продължи да изпълнява задълженията си, както го правеше и досега.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес