Зареждане

Dana White е доволен, че повече няма да работи с Randy Couture

Dana White е доволен, че повече няма да работи с Randy Couture
Публикувано на: Февруари 1, 2013 в 12:00 ч

Президентът на UFC, Dana White, каза последните си думи за Randy Couture, след като бившия UFC шампион подписа договор за работа с Bellator.

"Ще кажа какво си мисля за Randy Couture и след това никога няма да споменавам за него. Всичко това, което стана между мен и Randy беше преди време, когато имахме специфични условия. Сега, преди това да се случи, Randy Couture беше на договор както Matt Hughes и Chuck Liddell. Той получаваше заплата, беше в компанията. Той се опита да направи всичи тези неща, да ни прецакат с Affliction, загуби и се върна. Мина известно време.

Неговият адвокат, който не мога да понасям, звъни всеки ден на нашия адвокат с думите 'Искаме да се върнем, искаме същата работа отново, искаме да работим в UFC' и подобни неща. Най-накрая му казах 'да' и му дадох сделката с FOX. Той не довърши договора си - има още един двубой.

Randy Couture има този имидж на 'Капитан Америка', но той не е добър човек. Никога не е бил добър човек. Радвам се много, че той отиде там. Радвам се, че е там. Никога няма да сключваме договори с Randy Couture отново... Говорете с 99% от хората, които го познават и ще разберете, че той не е това, за което го мислите."
 
Така завършва кариерата в UFC на една от емблематичните фигури в организацията. Couture е бивш шампион и участник в Залата на славата на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес