Зареждане

Dan Henderson: Ще се радва да победи Jon Jones за феновете си

Dan Henderson: Ще се радва да победи Jon Jones за феновете си
Публикувано на: Юли 9, 2012 в 14:00 ч

Шампиона в полу-тежката категория на UFC, Jon Jones, може да се окаже един от най-мразените бойци. Може би заради неговото отношение, може би заради това, че е прекалено добър, но каквото и да е, има много хора, които не харесват боеца.

Много от тях възлагат големи надежди на Dan Henderson именно той да стане първия човек, който да го победи при срещата им в UFC 151 на 1-ви септември в Лас Вегас. "Hendo" с удоволствие застава на тяхна страна.

"По някаква причина много фенове не го харесват и само чакат той да загуби. С удоволствие бих изпълнил тази задача. Като цяло често целта в двубоите е скъсяване на дистанцията, освен ако няма друг план за стоене извън обсег. Скъсяването на дистанцията ми харесва и ще се подсигъря, че ще мога да направя това срещу Jon Jones. Не знам дали ще може да понесе ударите ми. Надявам се, че ще успее да поеме няколко."

Някой смята ли, че опасния Dan може да бъде този, който да затрудни маскимално "Bones"? Или ще бъде поредната жертва, която се изправя срещу шампиона?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес