Зареждане

Dan Henderson планира да спечели всеки рунд срещу Jon Jones

Dan Henderson планира да спечели всеки рунд срещу Jon Jones
Публикувано на: Август 19, 2012 в 14:00 ч

"Два колана в PRIDE и шампионския пояс в полу-тежката категория наStrikeforce. Мисля че има още един, който трябва да взема и това колана на UFC. Смятам да спечеля всеки рунд с Jon Jones. Искам да се уверя в това за да няма въпросителни. Ако успя да го уцеля в точния момент и така да приключа двубоя, това е още по-добре. Мисля, че той е малко наперен. Ако се мислиш за по-добър, отколкото си, може да се озовеш на лошо място. Усещам, че трябва да се пазя най-вече от неговите лакти, колена и малко от неговите удари с крака. Не толкова от ударите му с ръце. Когато сме в клетката определено смятам да го съборя на земята и да видя как се справя той там. Още не сме го виждали лежащ по гръб. Не мисля да пропускам тази възможност. Планирам да направя възможно най-доброто от това и да бъда върху него, без значение как ще стане. Ако направя това, което знам че мога да направя, мога да победя всеки и да се представя както аз си знам."

Лесно е да се каже, но трудно да се направи. Това е планът на Dan Henderson за двубоя му срещу шампиона в полу-тежката категория на UFC, Jon Jones. Двамата ще се срещнат в UFC 151 на 1-ви септември в Лас Вегас.

През цялата си кратка, но забележителна кариера, Jones е изгубил общо не повече от два рунда. И това от двубои срещу бойци като Mauricio Rua, Lyoto Machida и Rashad Evans.

Henderson има голям проблем пред себе си, но знае и че това е втория му шанс за титлата, като може би повече няма да получи такава възможност в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес