Зареждане

Dan Henderson намекна, че може да направи трети двубой с Bisping

Dan Henderson намекна, че може да направи трети двубой с Bisping
Публикувано на: Октомври 22, 2016 в 12:00 ч

Легендарният боец Dan Henderson заяви преди последния си двубой, че независимо от изхода му, той ще бъде неговия последен. Ветеранът се изправи срещу Michael Bisping за титлата в средната категория. Битката приключи с победа за Bisping, но с много спорно съдийско решение. В края на срещата им Henderson изглеждаше така, сякаш е приключил с тежка тренировка във фитнеса, а "The Count" изглеждаше така сякаш бе блъснат от влак.

След като мина известно време от двубоя, "Hendo" все още е разстроен от изхода на двубоя и намекна, че може да излезе отново в Октагона.
 
"Беше доста тежка седмица след UFC 204, но няма как да призная резултата на съдиите. Едва вчера гледах запис от двубоя и трябва да ви кажа, че съм бесен. Дори бих казал объркан, но и това е малко, за да опиша как точно се чувствам.

Той реално нищо не ми направи. Нанасяше удари, които не попадаха в целта. Повечето от моите удари обаче попаднаха точно там, където трябваше и очевидно го нараниха. Имаше голяма разлика в значителните удари на двама ни.

Бихме се пред негова публика, а в края на двубоя цялата зала скандираше моето име.

Ако този двубой се бе случил миналата година и не си бях наумил да се оттеглям, феновете щяха да настояват за трилогия. Толкова съм ядосан в момента, че срещу правилната сума съм готов да преговарям за още един двубой с него. Но не мисля, че той ще го приеме. От друга страна съм уверен в направеното от мен и знам в сърцето си, че спечелих тази битка."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес