Зареждане

Dan Hardy се завръща в Октагона

Dan Hardy се завръща в Октагона
Публикувано на: Септември 16, 2016 в 12:04 ч
 
Бившият претендент за титлата на UFC в полусредна категория Dan Hardy планира завръщане в Октагона, но с разликата, че този път той възнамерява да се състезава в лека категория.


Кариерата на Hardy в ММА приключи преждевременно през 2013 година, когато той бе диагностициран с т.нар. “вълче сърце”. 

Въпросното заболяване води до ускорено сърцебиене без предупреждение, като може да доведе до различни неприятни последици, сред които проблеми с дишането и дори загуба на съзнание.

Заболяването все пак е лечимо, като изглежда, че при Dan Hardy резултатите са били добри, защото той обяви, че иска отново да влезе в Октагона.

“Имам още няколко мача, останали ми в договора. Трябва да получа разрешение от доктор, като в момента очаквам такова. Искам да си уредя няколко забавни двубоя. Сега съм много по-лек, отколкото бях преди. Близко съм до това да стъпя на кантар и той да покаже 77 килограма. Бил съм се два пъти на 72.5 килограма, като теглото ми бе удобно. Винаги съм бил по-бърз и подвижен, когато съм бил по-лек. Мисля, че сега 70 килограма ще бъде по-добро тегло за мен. Не се интересувам от пояси. Харесва ми да бъда предизвикван и тестван.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес