Зареждане

Cyborg смята, че Rousey е била погрешното лице на ММА

Cyborg смята, че Rousey е била погрешното лице на ММА
Публикувано на: Юли 28, 2017 в 08:30 ч
 
Този уикенд в UFC 214 Cris Cyborg ще се изправи срещу шампионката в категория "петел" на "Invicta" Tonya Evinger в битка за титлата в категория "перо" на UFC. Cyborg направи интересно изявление пред медиите днес, в което се казва, че Ronda Rousey е била погрешното лице на ММА.
 
"Мисля, че направихме грешка, когато издигнахме Ronda Rousey толкова много и тя сега не се бие, пенсионира се, а хората не знаят кой е лицето на ММА. Не искам да бъда този човек. Искам да направя много неща за ММА и за категориите при жените, където има много кадърни момичета", заяви Cyborg.
 
Cyborg отдавна е най-добрия боец при жените в категория "перо", но различни обстоятелства и нежеланието на Germaine de Randamie я възпрепятстваха да се бие за титлата на UFC, ситуация, която ще бъде поправена в събота вечер. Dana White призна, че той и UFC са направили доста грешно, докато я промотират, ситуация, която Cyborg твърди, че е трудно да се поправи, защото няма начин да върнем времето назад и да изтрием грешките. Въпреки това тя е готова да работи с него напредвайки, за да създаде по-добри взаимоотношения.
 
"Прощавам му, но мисля, че има много последствия, които предстои да се случат", заяви Cybog.
 
Разбира се, Cyborg също не направи нещата лесни за себе си, след като удари в лицето Angela Magana по време на събитието UFC Athlete Retreat и се провали на тест за употреба на забранени вещества пред USADA. Независимо от това, този уикенд пред Cyborg ще се появи възможност да забрави трудностите в миналото и най-накрая да се бие за колана на UFC, който е сигурна, че ѝ принадлежи.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес