Зареждане

Cung Le: Напълно съм изненадан от резултатите от допинг теста

Cung Le: Напълно съм изненадан от резултатите от допинг теста
Публикувано на: Октомври 3, 2014 в 09:51 ч

След като вчера се разбра, че Cung Le е дал положителен допинг тест след двубоя си с Michael Bisping, боецът даде своя коментар, в който той твърди, че е невинен.
 
"Напълно съм изненадан от резултатите от последния ми допинг тест. Бях информиран от UFC, че допинг тестовете преди и след двубоя са чисти, като единствено има леко завишаване на съдъжанието на човешки хормон на растежа (HGH) в кръвта. Но съм дал отрицателен тест за наличие на анаболни стероиди, стимуланти, диуретици, прикриващи агенти, както и че тестостероновите ми нива са в норма. Това бе доказано три пъти при два теста с урина и един кръвен тест, които бяха взети преди срещата. Затова не мога да си обясня това завишаване на HGH. Започвам да се съмнявам в правилното изпълнение на процедурите за взимане на тестове.

Разбрах, че има много различни причини нивата на HGH да са по-високи от обичайното и в момента с лекарите ми се опитваме да разберем какви са възможностите за някакво по-сериозно заболяване. Освен това разбрах, че на съвременните тестове за HGH не може да се вярва, тъй като имат голям процент на отклонение.

Искам да потвърдя пред феновете ми и феновете на бойните спортове, че не съм взимал никакви стимуланти или такива, които да завишат нивата ми на HGH."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес