Зареждане

Cris Cyborg отговори на предизвикателството на Cat Zingano

Cris Cyborg отговори на предизвикателството на Cat Zingano
Публикувано на: Август 2, 2017 в 14:00 ч
 
Шампионката на UFC в категория перо при жените Cris Cyborg отговори на предизвикателството на бившата претендентка за титлата Cat Zingano.
 
В понеделник Zingano публикува съобщение в Twitter, в което заяви, че "Cyborg" е отказала да се бие с нея за титлата в категория перо.
 
"Ако Cris Cyborg не ме беше блокирала в социалните мрежи, щях да й напомня, че тя отказа да се бие с мен в първата битка в категория перо", гласеше съобщението на Zingano.
 
Justino не взе участие в първата битка в категория перо в историята на UFC, която както се подразбира беше и за титлата в категорията. На първата шампионка в тази категория, обаче, Germaine de Randamie, титлата ѝ беше отнета, след като отказа да я защитава срещу Justino.
 
В събота, в UFC 214, "Cyborg" спечели овакантената титла в категория перо на UFC, след като победи Tonya Evinger с ТКО в третия рунд.
 
След като е видяла публикацията на Zingano, "Cyborg" изпрати няколко обиди по адрес на бившата претендентка за титлата.
 
"Днес е понеделник, може ли някой да напомни на Cat Zingano, че не може да се държи както през 2014-та година и отново да се прави на релевантна", беше отговорът на Cyborg.
 
"Тя не е влизала в битка в последната една година, а последният път, когато спечели битка беше преди три години", допълни отговорът си Justino.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес