Зареждане

Corriea: Фалшивата Rousey ще реве от болка след UFC 190

Corriea: Фалшивата Rousey ще реве от болка след UFC 190
Публикувано на: Юни 2, 2015 в 08:55 ч

Bethe Corrie изобщо не възнамерява да забавя темпото преди двубоя и с шампионката Ronda Rousey в UFC 190. Двете състезателки си разменят остри реплики от известно време.
 
"Ronda, не си такава героиня, за каквато се мислиш. Ти си фалшива и ще ти го докажа на 1 август. Ще те бия както никой до сега. Ще страдаш от болка, ще ревеш от болка."

Двубоят ще е за титлата в категория петел при жените, която беше защитавана успешно от Rousey вече цели пет пъти. Но Correia планира да сложи край на царуването и.
 
"Ще те унижа и ще оставиш титлата си там. Ти не си шампионка. Аз съм шампионка. По-добре заложи на ММА играта си, защото джудото ти няма да сработи тук. Ще те пребия и всички ще го видят."

Correia дори отиде още по-далеч, като прогнозира, че ще нокаутира шампионката с удар с крак в главата.
 
"Въобще не ми е минавала мисълта, че мога да загубя. Вярата ми не го позволява. Виждам как ще я нокаутирам. Може и да я победя със събмишън, но много бих искала нокаут. Искам да я нокаутирам с удар с крак в главата. Това ще е страхотно. Но ако не се получи, ще го направя с ръцете си. Искам да и дам нещо, което не е опитвала преди."

И двете състезателки не са имали поражение, а Corriea има само една победа с технически нокау, но при срещата им всичко може да се случи. Кой смятате, че ще победи?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес