Зареждане

Condit: Не бих искал да се изправя срещу себе си точно сега

Condit: Не бих искал да се изправя срещу себе си точно сега
Публикувано на: Август 28, 2013 в 10:19 ч

Бившия временен шампион на UFC в полу-средната категория, Carlos Condit, сподели настроението си преди реванша с Martin Kampmann в UFC Fight Night 27. Боецът каза, че е в най-добрата си форма в момента и че не завижда на този, който ще се бие с него.
 
"Чувствам се страхотно и направо съм благословен да имам този живот, който живея в момента. В семейството и в кариерата ми нещата са добре. Животът ми е като на всички останали хора - има висини и падове, но винаги гледам напред. Нещата са добре. Синът ми е здрав. Той е доста умен. Жена ми е чудесна. Имаме страхотна връзка. Голям късметлия съм.

В най-добрата форма от живота ми съм, уменията ми са точно такива, каквито трябва да бъдат, с добра психическа нагласа съм. Не бих искал да се изправя срещу себе си в двубой точно сега, това е сигурно. Сега трябва да получа изкупление. Беше много разочароващо да изгубя дебюта си в UFC, след като направих такива добри двубои в WEC. Това е и една стъпка по-близо до шампионски двубой, какъвто искам да получа в близкото бъдеще."

Condit победи Nick Diaz, за да стане временен шампион в полу-средната категория, тъй като Georges St. Pierre отсъстваше заради контузия. GSP се върна и защити титлата си, побеждавайки "The Natural Born Killer" в 5 рундов двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес