Зареждане

Chris Weidman: Доминирах над Mousasi, искам реванш

Chris Weidman: Доминирах над Mousasi, искам реванш
Публикувано на: Април 25, 2017 в 11:02 ч
 
Бившият шампион на UFC в средна категория Chris Weidman отново настоя да получи реванш от Gegard Mousasi, след претърпяното поражение от холандеца на UFC 210.


Тогава срещата между двамата приключи по противоречив начин, след като Weidman претендираше, че е получил непозволени удари с коляно от Mousasi, но повторенията показаха, че това не е така.

Weidman твърди, че той е доминирал над “Dreamcatcher” до момента, в който мачът е бил прекратен. Той и неговият екип вече подадоха официално обжалване на резултата, но “All American” призна, че не таи големи надежди за успех в това отношение.

“Изпратихме жалбата. Това се движи от моите мениджъри и им вярвам. За мен обаче това не прави голяма разлика. Зная какво се случи. Имаше истински  хаос, а аз се оказах от губещата страна. Това е гадно по много причини, но не мога да го контролирам. Всичко вече е свършило. Сега ми остава да гледам в бъдещето”.

Weidman смята, че до момента на инцидента, той е доминирал над Mousasi.

“Мисля, че успявах да доминирам над него и дори щях да успея да го спра. Това е моето мнение и можете да спорите с мен, но никога няма да знаем какво щеше да се случи. Искам реванш, именно защото чувствах, че доминирам в сблъсъка. Дори във втория рунд, когато той се втурна напред и отправяше удари, той не успя да пласира нищо. До края на рунда успях да взема гърба му. Зная, че и той не е никак доволен от резултата, имайки предвид как свали флага си и каза на треньорите си да не празнуват. На пресконференцията той смени тона, но инстинктите му на боец му подсказваха, че не бива да печелиш по подобен начин”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес