Зареждане

Chan Sung Jung обеща да се бие в стил 'Korean Zombie'

Chan Sung Jung обеща да се бие в стил 'Korean Zombie'
Публикувано на: Февруари 2, 2017 в 09:10 ч
 
Chan Sung Jung, известен също като “The Korean Zombie”, ще осъществи дългоочакваното си завръщане в Октагона на UFC Fight Night 104 този уикенд. Негов съперник ще бъде Dennis Bermudez.


Chan Sung Jung не е участвал в двубой от месец август 2013 година, след като той трябваше да изпълни задължителната си военна служба в родината си Южна Корея.

“Очаквам труден мач с Bermudez. Той е корав тип, експлозивен и силен. Борбата му е добра, като трябва да внимавам за нея. Въпреки това смятам, че аз съм по-добър боец от него. Той може да има по-добра борба от мен, но аз съм по-добър в ММА от него”, заяви кореецът.

Той смята, че победа след два дни може да го върне в битката за титлата в категория “перо”.

“Чувствам, че евентуален успех ще ме върне в битката. Ако успея да победя, ще искам да се бия с някого, който е още по-високо в ранглистата. След това, надявам се, ще получа нов шанс за титлата”.

Chan Sung Jung довери, че не е спирал да тренира, докато е карал своята военна служба, като той обеща на феновете да видят предишния “Korean Zombie” - атрактивен и интересен за гледане.

“Очаквайте да се бия като Korean Zombie. Винаги давам най-доброто от себе си, независимо дали печеля или губя. Винаги гледам да радвам себе си и феновете. Очаквайте вълнуваща победа”.

Неговият съперник Dennis Bermudez е в серия от две поредни победи, като евентуален успех над Chan Sung Jung ще го изкачи още повече в ранглистата на дивизията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес