Зареждане

Chad Mendes ще търси победа над Cody McKenzie

Chad Mendes ще търси победа над Cody McKenzie
Публикувано на: Юли 5, 2012 в 14:00 ч

Боеца в категория перо на UFC, Chad Mendes, даде своя коментар относно предстоящия му двубой в UFC 148 срещу Cody McKenzie. Той ще търси победата след като загуби с TKO от ръцете на шампиона Jose Aldo в предния си двубой.

"Това беше трудно. Чувствах се сам. Чувствах се изоставен. Целта беше да вляза и да спечеля този двубой, но не се получи. Това беше втората загуба за цели 5 години и ми е трудно да се справя...

За този двубой трябва да изчистя съзнанието си. Трябва да се чувствам добре и да спечеля срещата. Мисля, че така ще стане перфектно за мен. Той има добра гилотина, но съм тренирал с Joseph benavidez и Urijah Faber откакто започнах да се готвя, а те имат едни от най-добрите гилотини в света. Не е нещо ново за мен. Очевдино той я прави малко по-различно. Работихме върху това по време на лагера.

Искам да изляза и да приключа с двубоя максимално бързо и да се докажа пред UFC, пред себе си и пред феновете. Това е целта ми."


Преди да загуби с нокаут от Jose Aldo w UFC 142 през януари, Mendes имаше 11 победи в професионалната си кариера, включително 4 в WEC и 2 в UFC.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес