Зареждане

Brock Lesnar прие предизвикателството на Jon Jones за битка

Brock Lesnar прие предизвикателството на Jon Jones за битка
Публикувано на: Юли 26, 2017 в 08:30 ч
 
По-рано днес във Facebook Jon Jones заяви, че ще се радва да се бие с бившия шампион на UFC в тежка категория и WWE борец Brock Lesnar, но той не мисли, че Lesnar би се съгласил на подобна битка.
 
Помисли пак!
 
Когато се обърна към Associated Press, Lesnar заяви, че абсолютно е готов да се изправи срещу Jon Jones в Октагона - или навсякъде другаде.
 
"Ще се бия ли с Jon Jones? По всяко време, навсякъде.", заяви Lesnar. "Точно сега той трябва да се тревожи за D.C. в събота вечер."
 
С това изявление Lesnar също така посочи, че поне възнамерява да се завърне в спорта, в който спечели титлата на UFC само в четвъртата си професионална битка.
 
Lesnar понастоящем е сключил договор с WWE, така че всяка супер битка вероятно ще трябва да почака до приключването на договора през следващата година.
 
Той последно се състезава в UFC 200 миналата година, побеждавайки Mark Hunt в среща, която по-късно бе отменена след провала на Lesnar на тестовете за забранени вещества. Той беше наказан за една година, заради този инцидент. Mark Hunt впоследствие съди UFC за инцидента, който все още е в ход. Jon Jones също така не успя да направи теста за наркотици преди UFC 200 за същото вещество като това на Lesnar - откровение, което го разкъса. В последствие той обвини хапчета, които е използвал по интимни подбуди, но също получи наказание от една година. Jones все още е ядосан, че Daniel Cormier го нарича стероиден насилник.
 
Lesnar в момента е на 40 години. Неотдавна се разпространиха слухове, че Lesnar е влязъл отново в списъка за тестване на USADA, което може да означава, че готви завръщане в UFC. От друга страна пък, Lesnar може просто да си играе игрички с истории за завръщането си, за да засили преговорите си с WWE. Остава да разберем...

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес