Зареждане

Brendan Schaub за Edmond Tarverdyan: Той е ужасен треньор

Brendan Schaub за Edmond Tarverdyan: Той е ужасен треньор
Публикувано на: Януари 6, 2017 в 15:00 ч
 
Бившият приятел на Ronda Rousey Brendan Schaub сподели своето мнение, защо Ronda продължава да работи с треньора си Edmond Tarverdyan, макар и последният да е засипван от критики от цялата ММА общественост.


Tarverdyan понесе много критики за начина, по който Rousey се би срещу Amanda Nunes, губейки с технически нокаут за едва 48 секунди в Октагона.

Според Schaub, между Ronda и нейния треньор има особена и специална връзка, която кара Rousey да продължи да бъде лоялна спрямо него.

“Някои хора казват, че тя трябва да промените лагерите си. Но нещата не се случват така. Нека кажем, че тя отиде в Jacksons. Тя е свикнала да бъде единственият топ боец в залата. Когато отиде в Jacksons, там е пълно с убийци. Може би треньор Mike Winklejohn няма да разбере как да я тренира или пък нейното его е твърде голямо, за да се учи от тях. Това се е случвало преди. Какъв щеше да е по-добрият план - да стои настрана от Nunes и да подбира ударите си?

“Тя никога не е правила това в кариерата си. Нима очаквате тя да започне да го прави, докато снима всички тези филми и подобни глупости? Нещата не работят така. Има много фактори, като например подобно интимна връзка между боец и треньор. Това е като сцената от “Аватар” с косата и коня. Ако не се сработите, няма да проработи. Поради това тя е лоялна на Edmond, макар и той да е зле. А той е наистина ужасен”.

“Той няма никаква работа с нея. Всички останали, които той тренира, са просто ужасни. Само вижте как той провали кариерата на Travis Browne. Макар и той да ме победи, в момента той е ужасен боец. Той имаше повече талант от всички в залата, включително и Ronda. Но сега кариерата му пропада. Той вече няма игра с крака, като UFC ще го отрежат, ако той загуби срещу Derrick Lewis. Особено имайки предвид колко му плащат”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес