Зареждане

Brendan Schaub обещава страхотно представяне в UFC 145

Brendan Schaub обещава страхотно представяне в UFC 145
Публикувано на: Март 18, 2012 в 14:17 ч

Мина доста време откакто Brenan Schaub се би за последно в Октагона, а след това си взем малко почивка от претърпяния нокаут срещу бразилската легенда Antonio Rodrigo Nogueira в UFC 134 в Бразилия.

Но той е отново тук и очаква своето завръщане в UFC 145 на 21-ви април. Няма да му е лесно, особено срещу опонент като Ben Rothwell, който е един от най-здравите в тежката категория.

"Всички знаят, че когато се бият с мен, ще бъде тежък двубой. Очаквам най-доброто от Ben Rothwell. Може би някои си мислят, че това което казвам е клише, но аз си го мисля наистина. Миналите опоненти срещу които той се е бил са го зашеметявали, но не са имали достатъчно издръжливост за да го довършат. Аз не съм така. Ще бъдат 15 минути доминация от мен към него. Мога да направя всичко. Искате да го удрям? Да го направим. Ще бъде кратка вече обаче. Всеки е корав в UFC, но той е друг калибър. Но само с коравост не се взима шампионски пояс. Гарантирам ви, че хората които си тръгват от състезанието ще коментират моето представяне, а не главния двубой."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес