Зареждане

Боят между Chael и Wanderlei - провокиран от продуцентите

Боят между Chael и Wanderlei - провокиран от продуцентите
Публикувано на: Април 19, 2014 в 10:45 ч

Двамата треньори в риалити шоуто The Utlimate Fighter Brazil 3, Chael Sonnen и Wanderlei Silva си спретнаха малък въргал в последния епизод. Заради това срещата между двамата бе преместена напред във времето, заради травма, която Wanderlei получи.

Грозната сценка не изглеждаше прекалено достоверна, затова и мнозина мислиха, че това е цирк, с цел да се повиши интереса на шоуто.

Според един от помощник-треньорите в TUF Brazil 3, Jamie Huey конспирация има, но битката е била истинска, но продиктувана от продуцентите.
 
"Ще ви кажа нещо, това което виждате не е цялата история. Продуцентите бяха казали на Wanderlei, а това може да го видите след боя... Wanderlei отива при другия отбор и казва на Warlley Alves да внимава с Chael Sonnen, защото говорил глупости за отбора си.

Продуцентите бяха наговорили на Wanderlei, че Chael е говорил глупости за собствения си отбор, когато никой от нас не е бил покрай него. Silva беше малко обиден от това. То не беше вярно, но беше нещо, което бе казано от продуцентите на Wanderlei, за да стане малко по-напрегната обстановката. Не мислиха, че ще се стигне чак до сбиване. А много от нас ни държаха заключени извън залата, за да не знаем какво се случва."

Huey заяви в прав текст, че смята това за продуцентска провокация.
 
"Бях на вечеря с няколко момчета и те признаха, че това нещо е дирижирано."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес