Зареждане

Близнаците Димитрови срещу балканци на галата в Свети Влас

Близнаците Димитрови срещу балканци на галата в Свети Влас
Публикувано на: Юли 20, 2009 в 13:42 ч

Двама от най-добрите български бойци в Смесените бойни изкуства (ММА) - Росен и Румен Димитрови, ще бъдат основното събитие на галавечерта в Свети Влас, организирана от Българската федерация по ММА. Надпреварата ще се проведе на 2 август в амфитеатъра на комплекс "Арена". Събитието е част от традиционния празник на "Диневи груп". Съперник на двукратния световен шампион по бойно самбо - Росен Димитров (84 кг), ще бъде Иван Бргулян (Хър). Хърватинът има 8 победи, 8 загуби и 1 равен. Едно от неговите поражения е срещу друг наш топбоец - Йордан Радев.

Румен Димитров (84 кг), който е медалист от световни и европейски шампионати по бойно самбо, ще се изправи срещу Любица Честич (Сър).

Участникът в националния отбор на България в лигата "М-1 Чалиндж" - Иван Иванов (77 кг) ще се изправи срещу Сашо Зиков - Зико (Мак).

В мач реванш Николай Добруджански (84 кг) ще се изправи срещу Сунай Хамидов. Двамата се биха на галавечерта "Warriors" във Велико Търново. Тогава Хамидов спечели с нокаут в първия рунд.

За дискусии, коментари и новини, посетете и темата за състезанието в MMA форума.

mma състезание свети влас август


Източник: Sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес