Зареждане

Битката между Cody Garbrandt и TJ Dillashaw потвърдена за UFC 217

Битката между Cody Garbrandt и TJ Dillashaw потвърдена за UFC 217
Публикувано на: Август 17, 2017 в 10:30 ч
 
Cody Garbrandt и TJ Dillashaw отново имат дата за дългоочакваната си битка за титлата.
 
В днешното издание (17-ти август 2017г.) на UFC Tonight бе обявено, че Garbrandt ще заложи своята титла в категория петел срещу бившия си съотборник, превърнал се в горчив съперник Dillashaw в UFC 217, което ще се проведе на 4-ти ноември в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.
 

 
В последната си битка, Garbrandt спечели титлата на UFC, след като се наложи със съдийско решение над Dominick Cruz в UFC 207 през декември миналата година, но оттогава не се е състезавал. Той трябваше да се срещне с Dillashaw на UFC 213 миналия месец, но бе принуден да се оттегли поради нараняване на гърба. Звездата на Team Alpha Male има перфектен 11-0 професионален рекорд, като 9 от тези победи са с нокаут или събмишън.
 
Dillashaw, от друга страна, загуби титлата в категория петел срещу Cruz чрез сплит десижън през януари 2016-та година, но оттогава се завърна на правилния път и записа две победи над Rafael Assuncao и John Lineker.
 
UFC 217 ще бъде оглавено от битката за титлата в средна категория между шампиона Michael Bisping и завърналият се бивш дългогодишен шампион в полусредна категория Georges St-Pierre.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес